BAKRA Karob melasa z Chleba Świętojańskiego 370g (słoik)

The Symbol : 21ATAMELCD
The Availability Of : Średnia dostępność
19.00
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
About this product
Cechy:
bez glutenu

OPIS
Karob - Melasa z chleba świętojańskiego - Słodycz płynąca z natury

Czy wiecie Państwo, że melasa z chleba świętojańskiego (karobu) może z powodzeniem zastąpić cukier i sztuczne słodziki? Można spożywać ją samodzielnie bądź dodawać do napojów ciepłych i zimnych, jogurtów, domowych wypieków i deserów. Ten ciemnobrązowy syrop ma słodki karmelowy posmak. Powstaje ze strąków chleba świętojańskiego (szarańczyn strąkowy), które są bogate w naturalnie występujące cukry. To dzięki tym naturalnym cukrom nasza melasa jest naprawdę słodka i ma wprost genialny smak. Już od starożytności stanowi przysmak mieszkańców krajów śródziemnomorskich. Teraz Bakra udostępnia ten smak naszym rodakom.

Melasa z karobu - właściwości:
    -produkt w 100% naturalny, bez sztucznych barwników i konserwantów,
    -źródło magnezu, fosforu, żelaza,
    -jest bogaty w białko i węglowodany,
    -poprawia trawienie,
    -koi dolegliwości ze strony układu pokarmowego (refluks, biegunki),
    -obniża poziom cholesterolu,
    -wspomaga odporność,
    -wspomaga leczenie kaszlu i przeziębienia (działa wykrztuśnie).

Karob melasa z chleba świętojańskiego nie zawiera kofeiny, więc bez przeszkód może być spożywany przez osoby z nadciśnieniem.

Zastosowanie:
    -do samodzielnego spożycia np. 2 łyżki dziennie,
    -jako słodzik do ciast, ciepłych i zimnych napojów, jogurtów, mleka,
    -jako polewa do lodów i deserów
    -do pieczenia chleba, ciast i ciasteczek

Wartość energetyczna i odżywcza 100g produktu:
    wartość energetyczna: 1155 kJ/275kcal,
    białko: 1,16-1,18g,
    węglowodany: 62 g,
    tłuszcz: 0,2-0,6g

Kraj pochodzenia: Turcja

Parameters :
Cechy:
bez glutenu
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :