-
Kategorie
- ADAPTOGENS
- AROMATHERAPY
- DRIED FRUITS, NUTS, DATES
- GLUTEN-FREE PRODUCTS
- CHOLESTEROL
- CHOCOLATE
- FOR CHILDREN
- FOR ATHLETES
- SUCKING, CANDY
- FOR MAKING VODKA
- FOOD ADDITIVES
- ELECTROLYTES
- FUNGI
- TEA
- COFFEE, CEREAL COFFEE
- COENZYME Q10
- COLLAGEN
- COSMETICS
- LITERATURE
- PASTA
- HONEY, BEE PRODUCTS
- BRAIN
- IMMUNITY
- OILS
- ESSENTIAL
- FLAKES, MUESLI
- PROBIOTIC, PREBIOTIC
- JUICES
- LIQUID SUPPLEMENTS
- DRIED FRUIT
- SYRUPS
- BODY SYSTEMS
- VITAMINS AND MINERALS
- HEALTHY FOOD
- SUPER SET
- HERBS
- HAIR, SKIN, NAILS
- SIGHT
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Search
- My account
- Favorites
-
Shopping Cart
0
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFor free delivery are missing -,--Free delivery!Sum 0,00 złPrice includes discounts
-



KONFITUR-FIX 25G ŚRODEK ŻELUJĄCY NA 1KG OWOCÓW DIAMANT
- kurier DPD 17
- Ambro Express (zagarnica) 400
Konfitur-Fix Diamant to prosty i szybki sposób na przyrządzenie domowych konfitur. Unikalna formuła produktu sprawia, iż jako jedyny tego rodzaju produkt na rynku Konfitur-Fix umożliwia dobranie ilości dospywanego cukru do smaku i rodzaju owoców. Pakowany w polietylenowe torebki 25 g. Na 1 kg owoców możesz użyć od 350 g do 500 g cukru.
Sposób przygotowania/użycia:
prosty sposób na konfitury: owoce umyć, usunąć pestki, gniazda, szypułki lub listki, rozdrobnić, odważyć 1 kg (albo odmierzyć 750 ml soku na galaretkę) i włożyć do garnka. Wsypać Konfitur-Fix i dokładnie wymieszać z owocami oraz wybraną ilością cukru (od 350 g do 500 g). Mieszając doprowadzić całość do wrzenia. Gotować 3 minuty na większym ogniu stale mieszając. Galaretkę gotować 1 minutę. Gorącymi konfiturami (galaretką) napełnić słoiki typu twist-off do wysokości brzegu i natychmiast szczelnie zamknąć. Uwaga Konfitur-Fix nie powoduje powstawania piany podczas gotowania. Twoje ulubione konfitury możesz od razu po zagotowaniu nałożyć do słoików.
-
We recommend
-
Similar products