Nadziewarka do kiełbasy 4kg pionowa DOMOWASPIZARNIA
Symbol:
NADZKIELB_4KGPIONOWA
Dostępność:
Brak towaru
0
szt.
Wpisz swój adres e-mail
Cena:389.26
szt.
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
20
Odbiór osobisty0
Kurier Poczta Polska20
Kurier Poczta Polska (Pobranie)50
Kod kreskowy:
EAN:
5908277715182
Nadziewarka ręczna doskonale sprawdzi się w wyrobie domowych wędlin. Doskonała do napełnienia farszem osłonek wędliniarskich takich jak jelita. W efekcie końcowym otrzymamy kiełbasy, parówki, kabanosy, salami itp. Nadziewarka jest niezwykle prosta w obsłudze, dzięki czemu świetnie sprawdzi się w praktyce dla domowego masarza, jak i w małych masarniach. Wykonana została ze stali nierdzewnej. Układ napełniania pozwala na szybką oraz łatwą obsługę. W zestawie wraz z nadziewarką są 4 plastikowe lejki w różnych rozmiarach. Średnice lejków: 14mm 18mm 21mm 25mm Jak używać nadziewarki? Na okrągłej nakładce zamontuj lejek Nakładkę z lejkiem dokręć do aluminiowego cylindra. Umocnij korbę na spiralnym tłoku za pomocą śrubki znajdującą się w zestawie, a następnie osłonę pierścieniową tylną przekręć do końca tłoka zakończonego dyskiem. Napełnij farszem cylinder. Urządzenie ustaw na płaskim, stabilnym podłożu np. blacie kuchennym bądź stole i przy pomocy zacisków przymocuj nadziewarkę do blatu kuchennego czy stołu. Spiralny tłok z osłoną pierścieniową tylną i z zamontowaną korbką wsuń do aluminiowego pojemnika z farszem i dobrze nakręć na pojemnik. Jeżeli nadziewarka jest napełniona i dobrze zamocowana, możesz rozpocząć prac Jak dbać o nadziewarkę? przed pierwszym użyciem umyj nadziewarkę ciepłą wodą przed użyciem rozprowadź łyżeczkę dowolnego oleju jadalnego na jej powierzchni
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.