-
Kategorie
- ADAPTOGENY
- AROMATERAPIA
- BAKALIE, ORZECHY, DAKTYLE
- BEZGLUTENOWE PRODUKTY
- CHOLESTEROL
- CZEKOLADY
- DLA DZIECI
- DLA SPORTOWCÓW
- DO SSANIA, CUKIERKI
- DO WYROBU WÓDKI
- DODATKI SPOŻYWCZE
- ELEKTROLITY
- GRZYBY
- HERBATY
- KAWA, KAWA ZBOŻOWA
- KOENZYM Q10
- KOLAGEN
- KOSMETYKI
- LITERATURA
- MAKARONY
- MIODY, PRODUKTY PSZCZELE
- MÓZG
- ODPORNOŚĆ
- OLEJE
- OLEJKI
- PŁATKI, MUSLI
- PROBIOTYK, PREBIOTYK
- SOKI
- SUPLEMENTY W PŁYNIE
- SUSZONE OWOCE
- SYROPY
- UKŁADY ORGANIZMU
- WITAMINY I MINERAŁY
- ZDROWA ŻYWNOŚĆ
- ZESTAW
- ZIOŁA
- WŁOSY, SKÓRA PAZNOKCIE
- WZROK
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku brownie bezglutenowa 500g
- Odbiór osobisty 0
- Paczkomaty InPost 15
- Kurier Poczta Polska 16
- Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20
- Kurier UPS 26
- Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku
brownie
Sposób przygotowania:
1. Rozgrzej piekarnik do 170 st. C.
2. Wyłóż
foremkę (24 x 24 cm) papierem do pieczenia.
3. Przesyp mieszankę do
miski.
4. Dodaj 2 jajka, 80 g rozpuszczonego oleju kokosowego lub masła i 70
ml mleka. Dokładnie wymieszaj.
5. Przelej do przygotowanej formy.
6.
Piecz 35 min.
SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, cukier kokosowy, czekolada
gorzka z erytrytolem*, odtłuszczone kakao w proszku, bezglutenowa mąka owsiana,
mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, sól himalajska.
*Składniki czekolady: miazga kakaowa 60%, substancja słodząca (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,03%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
Wartość energetyczna: 2156 kJ /
515 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14
g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 16 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 10
g
Sól: 0,41 g
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 2 jajek, 80 g bezwonnego oleju kokosowego i 70 ml mleka.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
-
Polecane
-
Podobne produkty