-
Kategorie
- ADAPTOGENS
- AROMATHERAPY
- DRIED FRUITS, NUTS, DATES
- GLUTEN-FREE PRODUCTS
- CHOLESTEROL
- CHOCOLATE
- FOR CHILDREN
- FOR ATHLETES
- SUCKING, CANDY
- FOR MAKING VODKA
- FOOD ADDITIVES
- ELECTROLYTES
- FUNGI
- TEA
- COFFEE, CEREAL COFFEE
- COENZYME Q10
- COLLAGEN
- COSMETICS
- LITERATURE
- PASTA
- HONEY, BEE PRODUCTS
- BRAIN
- IMMUNITY
- OILS
- ESSENTIAL
- FLAKES, MUESLI
- PROBIOTIC, PREBIOTIC
- JUICES
- LIQUID SUPPLEMENTS
- DRIED FRUIT
- SYRUPS
- BODY SYSTEMS
- VITAMINS AND MINERALS
- HEALTHY FOOD
- SUPER SET
- HERBS
- HAIR, SKIN, NAILS
- SIGHT
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- My account
- Favorites
-
Shopping Cart
0
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFor free delivery are missing -,--Free delivery!Sum 0,00 złPrice includes discounts
-



PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku bułek KETO bezglutenowych 310g
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku KETO bułek
Sposób przygotowania:
1. Zawartość torebki wsyp do miski.
2. Dokładnie
mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.
3. Ciasto
przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 60 min. do
wyrośnięcia.
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w
dłoniach.
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub
posypanej mąką bezglutenową.
6. Wsadź do piekarnika.
7. Nastaw 180°C i
piecz przez 60 min.
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom
przestygnąć.
SKŁADNIKI
mąka migdałowa, mąka kokosowa, łuska babki
jajowatej, inulina, sól, drożdże.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1341 kJ /
324 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7
g
Węglowodany: 9,5 g
w tym cukry: 3,9 g
Białko: 10 g
Błonnik: 13
g
Sól: 2,3 g
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
-
We recommend
-
Similar products