PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g

The Symbol : 11SIMMIECK7
The Availability Of : Średnia dostępność
20.00
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
About this product
Cechy:
bez cukru, bez glutenu

OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi

Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2. Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.

SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.

Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.

Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:
wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 27 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 1,65 g

PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Parameters :
Cechy:
bez cukru, bez glutenu
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :