-
Kategorie
- ADAPTOGENS
- AROMATHERAPY
- DRIED FRUITS, NUTS, DATES
- GLUTEN-FREE PRODUCTS
- CHOLESTEROL
- CHOCOLATE
- FOR CHILDREN
- FOR ATHLETES
- SUCKING, CANDY
- FOR MAKING VODKA
- FOOD ADDITIVES
- ELECTROLYTES
- FUNGI
- TEA
- COFFEE, CEREAL COFFEE
- COENZYME Q10
- COLLAGEN
- COSMETICS
- LITERATURE
- PASTA
- HONEY, BEE PRODUCTS
- BRAIN
- IMMUNITY
- OILS
- ESSENTIAL
- FLAKES, MUESLI
- PROBIOTIC, PREBIOTIC
- JUICES
- LIQUID SUPPLEMENTS
- DRIED FRUIT
- SYRUPS
- BODY SYSTEMS
- VITAMINS AND MINERALS
- HEALTHY FOOD
- SUPER SET
- HERBS
- HAIR, SKIN, NAILS
- SIGHT
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- My account
- Favorites
-
Shopping Cart
0
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFor free delivery are missing -,--Free delivery!Sum 0,00 złPrice includes discounts
-



PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku
chleba KETO z orzechami włoskimi
Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2.
Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4.
Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po
upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię
lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona,
łuska babki jajowatej, sól.
Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:
wartość energetyczna:
1403 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
2,4 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14
g
Sól: 1,65 g
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
-
We recommend
-
Similar products