PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g

Symbol: 11SIMMIECK7
Dostępność: Średnia dostępność
20.00
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier Poczta Polska 16
  • Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20
  • Kurier UPS 26
  • Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50
Więcej o produkcie
Cechy:
bez cukru, bez glutenu

OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi

Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2. Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.

SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.

Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.

Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:
wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 27 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 1,65 g

PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Parametry:
Cechy:
bez cukru, bez glutenu
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: