Skruszacz do kiełbas 1kg

Symbol: SKRUSZACZ
Dostępność: Średnia dostępność
18.27
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier Poczta Polska 16
  • Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20
  • Kurier UPS 26
  • Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50
Skruszacz to płynna substancja, która ma na celu poprawę kruchości wędlin i kiełbas. Dzięki odpowiedniemu doborowi składników pomaga w uzyskaniu pożądanej kruchości wyrobu. Możesz go używać do kiełbasy wiejskiej, swojskiej i do typowo kruchych takich jak na przykład krakowska.  Produkt świetnie sprawdzi się w wyrobie domowych wędlin ponieważ nie zawiera substancji "E". Jak używać skruszacza? DO KIEŁBAS TYPU WIEJSKA, SWOJSKA (wędzonych pieczonych i wędzonych parzonych ) dawkowanie: na 10 kg mięsa: od 70 g do 100g (im chudsze tym większe dawkowanie ) DO KIEŁBAS KRUCHYCH (najpierw kiełbasa parzona, potem wędzona) dawkowanie: na 10 kg mięsa : 100 - 120 g Sposób użycia: Skruszacz zmieszaj z wodą i w takiej postaci dodaj do farszu.  Sprawdź jak użyć skruszacza do kiełbasy:  
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: