Osłonka białkowa, fi 45 mm, karmel, 1mb DOMOWASPIZARNIA

The Symbol : BIAŁKOWA45_1MB
The Availability Of : Średnia dostępność
1.71
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
Osłonka białkowa wykonana jest z naturalnych składników. Podstawowym budulcem tej osłonki są włókna kolagenowe, pozyskiwane ze skór bydlęcych. Osłonka białkowa pozwala na uzyskanie wspaniałego koloru wędzenia i przepuszcza dym wędzarniczy.  Do czego używać osłonki białkowej: Możesz w niej wyprodukować wędliny takie jak: kiełbasa krakowska, szynkowa, mortadela, salami itp., Zrobisz w niej również inne wyroby wędzone, parzone oraz suszone. Zalety osłonki białkowej: sprawdzą się podczas przygotowania pieczonych, parzonych oraz wędzonych wyrobów pozwala ona na samodzielny wyrób domowych kiełbas takich jak: żywiecka, krakowska czy szynkowa jest prosta w użyciu, przed użyciem wystarczy ją namoczyć posiada atest PZH Jak używać osłonki białkowej? 1. Przed nadziewaniem farszu, osłonkę namocz w letniej wodzie przez około 15min. 2. Następnie zawiąż jeden koniec osłonki przędzą wędliniarską lub zaciśnij klipsem, zaaplikuj farsz i zwiąż lub zaciśnij drugi koniec. Wskazówka: Podczas nadziewania, ubijaj na bieżąco farsz. Ten zabieg sprawi, że farsz w osłonce będzie zwarty i się nie rozpadnie podczas krojenia.
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :