Osłonka białkowa, fi 55 mm, karmel, 500mb DOMOWASPIZARNIA

Symbol: BIA55C500M
Dostępność: Mało
870.31
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
20
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier Poczta Polska 20
  • Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50
Osłonka białkowa wykonana jest z naturalnych składników. Podstawowym budulcem tej osłonki są włókna kolagenowe, pozyskiwane ze skór bydlęcych. Osłonka białkowa pozwala na uzyskanie wspaniałego koloru wędzenia i przepuszcza dym wędzarniczy.  Do czego używać osłonki białkowej: Możesz w niej wyprodukować wędliny takie jak: kiełbasa krakowska, szynkowa, mortadela, salami itp., Zrobisz w niej również inne wyroby wędzone, parzone oraz suszone. Zalety osłonki białkowej: sprawdzą się podczas przygotowania pieczonych, parzonych oraz wędzonych wyrobów pozwala ona na samodzielny wyrób domowych kiełbas takich jak: żywiecka, krakowska czy szynkowa jest prosta w użyciu, przed użyciem wystarczy ją namoczyć posiada atest PZH Jak używać osłonki białkowej? 1. Przed nadziewaniem farszu, osłonkę namocz w letniej wodzie przez około 15min. 2. Następnie zawiąż jeden koniec osłonki przędzą wędliniarską lub zaciśnij klipsem, zaaplikuj farsz i zwiąż lub zaciśnij drugi koniec. Wskazówka: Podczas nadziewania, ubijaj na bieżąco farsz. Ten zabieg sprawi, że farsz w osłonce będzie zwarty i się nie rozpadnie podczas krojenia.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: