-
Kategorie
- ADAPTOGENY
- AROMATERAPIA
- BAKALIE, ORZECHY, DAKTYLE
- BEZGLUTENOWE PRODUKTY
- CHOLESTEROL
- CZEKOLADY
- DLA DZIECI
- DLA SPORTOWCÓW
- DO SSANIA, CUKIERKI
- DO WYROBU WÓDKI
- DODATKI SPOŻYWCZE
- ELEKTROLITY
- GRZYBY
- HERBATY
- KAWA, KAWA ZBOŻOWA
- KOENZYM Q10
- KOLAGEN
- KOSMETYKI
- LITERATURA
- MAKARONY
- MIODY, PRODUKTY PSZCZELE
- MÓZG
- ODPORNOŚĆ
- OLEJE
- OLEJKI
- PŁATKI, MUSLI
- PROBIOTYK, PREBIOTYK
- SOKI
- SUPLEMENTY W PŁYNIE
- SUSZONE OWOCE
- SYROPY
- UKŁADY ORGANIZMU
- WITAMINY I MINERAŁY
- ZDROWA ŻYWNOŚĆ
- ZESTAW
- ZIOŁA
- WŁOSY, SKÓRA PAZNOKCIE
- WZROK
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa 440g
- Odbiór osobisty 0
- Paczkomaty InPost 15
- Kurier Poczta Polska 16
- Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20
- Kurier UPS 26
- Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku
chleba jasnego
Sposób przygotowania:
1. Wsyp mieszankę do miski.
2. Dolej 500 ml
ciepłej wody i dokładnie wymieszaj.
3. Zagnieć ciasto.
4. Włóż do
piekarnika nagrzanego do 30-40 st. C na 90 min.
5. Po wyrośnięciu ponownie
zagnieć i uformuj bochenek.
6. Włóż chleb do piekarnika i zwiększ
temperaturę do 220 st. C. Piecz 80 min. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
SKŁADNIKI
Mąka ryżowa biała, mąka owsiana bezglutenowa,
mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, płatki owsiane
bezglutenowe, łuska babki jajowatej, inulina, sól himalajska, drożdże.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny:
orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu:
Wartość
energetyczna 1596 kJ / 346 kcal
Tłuszcz 3,1 g
w tym kwasy tłuszcz.
nasycone 0,5 g
Węglowodany 68 g
w tym cukry 0,8 g
Błonnik 10
g
Białko 6,4 g
Sól 2,3 g
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
-
Polecane
-
Podobne produkty