-
Kategorie
- ADAPTOGENS
- AROMATHERAPY
- DRIED FRUITS, NUTS, DATES
- GLUTEN-FREE PRODUCTS
- CHOLESTEROL
- CHOCOLATE
- FOR CHILDREN
- FOR ATHLETES
- SUCKING, CANDY
- FOR MAKING VODKA
- FOOD ADDITIVES
- ELECTROLYTES
- FUNGI
- TEA
- COFFEE, CEREAL COFFEE
- COENZYME Q10
- COLLAGEN
- COSMETICS
- LITERATURE
- PASTA
- HONEY, BEE PRODUCTS
- BRAIN
- IMMUNITY
- OILS
- ESSENTIAL
- FLAKES, MUESLI
- PROBIOTIC, PREBIOTIC
- JUICES
- LIQUID SUPPLEMENTS
- DRIED FRUIT
- SYRUPS
- BODY SYSTEMS
- VITAMINS AND MINERALS
- HEALTHY FOOD
- SUPER SET
- HERBS
- HAIR, SKIN, NAILS
- SIGHT
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Search
- My account
- Favorites
-
Shopping Cart
0
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFor free delivery are missing -,--Free delivery!Sum 0,00 złPrice includes discounts
-



PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka na ciastka maślane KETO bezglutenowa 365g
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku ciastek maślanych
KETO
SKŁADNIKI
Składniki: mąka migdałowa, erytrytol
(substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól
kłodawska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
wartość energetyczna: 2202 kJ /
526 kcal
Tłuszcz: 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15
g
Węglowodany: 24 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 9 g
Białko: 11
g
Sól: 0,3 g
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Przesyp mieszankę do miski.
2.
Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła.
3. Mieszaj łyżką, a
następnie zagnieć rękami.
4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma
arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można
też formować w rękach.
5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do
pieczenia.
6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180°C.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
-
We recommend
-
Similar products