-
Kategorie
- ADAPTOGENY
- AROMATERAPIA
- BAKALIE, ORZECHY, DAKTYLE
- BEZGLUTENOWE PRODUKTY
- CHOLESTEROL
- CZEKOLADY
- DLA DZIECI
- DLA SPORTOWCÓW
- DO SSANIA, CUKIERKI
- DO WYROBU WÓDKI
- DODATKI SPOŻYWCZE
- ELEKTROLITY
- GRZYBY
- HERBATY
- KAWA, KAWA ZBOŻOWA
- KOENZYM Q10
- KOLAGEN
- KOSMETYKI
- LITERATURA
- MAKARONY
- MIODY, PRODUKTY PSZCZELE
- MÓZG
- ODPORNOŚĆ
- OLEJE
- OLEJKI
- PŁATKI, MUSLI
- PROBIOTYK, PREBIOTYK
- SOKI
- SUPLEMENTY W PŁYNIE
- SUSZONE OWOCE
- SYROPY
- UKŁADY ORGANIZMU
- WITAMINY I MINERAŁY
- ZDROWA ŻYWNOŚĆ
- ZESTAW
- ZIOŁA
- WŁOSY, SKÓRA PAZNOKCIE
- WZROK
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO bezglutenowa 500g
- Odbiór osobisty 0
- Paczkomaty InPost 15
- Kurier Poczta Polska 16
- Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20
- Kurier UPS 26
- Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku
chleba dla osób na diecie ketogenicznej
Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2.
Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4.
Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po
upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia,
pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki
jajowatej, sól himalajska.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1320 kJ /
319 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4
g
Węglowodany: 3,1 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 14 g
Białko: 15
g
Sól: 1,3 g
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
-
Polecane
-
Podobne produkty