-
Kategorie
- ADAPTOGENS
- AROMATHERAPY
- DRIED FRUITS, NUTS, DATES
- GLUTEN-FREE PRODUCTS
- CHOLESTEROL
- CHOCOLATE
- FOR CHILDREN
- FOR ATHLETES
- SUCKING, CANDY
- FOR MAKING VODKA
- FOOD ADDITIVES
- ELECTROLYTES
- FUNGI
- TEA
- COFFEE, CEREAL COFFEE
- COENZYME Q10
- COLLAGEN
- COSMETICS
- LITERATURE
- PASTA
- HONEY, BEE PRODUCTS
- BRAIN
- IMMUNITY
- OILS
- ESSENTIAL
- FLAKES, MUESLI
- PROBIOTIC, PREBIOTIC
- JUICES
- LIQUID SUPPLEMENTS
- DRIED FRUIT
- SYRUPS
- BODY SYSTEMS
- VITAMINS AND MINERALS
- HEALTHY FOOD
- SUPER SET
- HERBS
- HAIR, SKIN, NAILS
- SIGHT
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Search
- My account
- Favorites
-
Shopping Cart
0
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFor free delivery are missing -,--Free delivery!Sum 0,00 złPrice includes discounts
-



PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO bezglutenowa 500g
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku
chleba dla osób na diecie ketogenicznej
Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2.
Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4.
Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po
upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia,
pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki
jajowatej, sól himalajska.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1320 kJ /
319 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4
g
Węglowodany: 3,1 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 14 g
Białko: 15
g
Sól: 1,3 g
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
-
We recommend
-
Similar products