Szynkowar- Mistrz Kulinarnych Możliwości

The Symbol : KS_3125
The Availability Of : Mało
31.38
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
Pierwszy taki poradnik, stworzony przez Artura Nowickiego. Artur Nowcki - mistrz dobrego smaku, tworzący swój kulinarny kanał na youTubie, a stworzona przez niego książka jest pierwszą na rynką publikacją, która skupia się na przepisach z szynkowaru.  Szynkowar to urządzenie, dzięki któremu przygotujesz nie tylko mięsne wyroby, ale także wegetariańskie pasty i pasztety. Dzięki niemu z powodzeniem przygotujesz domowe wyroby bez konserwantów i chemicznych dodatków.  Jak działa szynkowar? Szynkowar wykorzystuje parzenie, a nie gotowanie wkładu, po to, aby uzyskać aromatyczne, smaczne i soczyste wędliny, a także wegetariańskie pasztety i pasty roślinne. Sam decydujesz z jakich składników używasz, aby przygotować swoje ulubione wyroby, szybko i w domowym zaciszu.  Co znajdziesz w książce? Autor książki "Szynkowar - mistrz kulinarnych możliwości", pokazuje potencjał tego urządzenia. Przybliża jego możliwości, pokazuje jak łatwo przygotować pyszne, zdrowe, domowe dania parzone mięsne, a także bezmięsne. Przepisy zamieszczone w książce będą doskonałe dla miłośników wędlin, ale także dla osób, które są wegetarianami. Na podstawie przepisów zamieszczonych w książce będziesz się cieszyć z domowej produkcji wędlin, past warzywnych, domowym serem, i ku naszemu zaskoczeniu - chałwą.  Autor Artur Nowicki podkreśla, że w tworzeniu receptur na smaczne i zdrowe potrawy z szynkowara, ogranicza nas tylko wyobraźnia. Autor w książce dzieli się nie tylko przepisami, ale także własnymi doświadczeniami, zdradza sekrety na najlepsze dania z szynkowaru.  W książce znajduje się, aż 50 sprawdzonych, autorskich przepisów, a kilka jest dodatkowo przedstawionych w różnych smakowitych wariantach. 
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :