No goods

Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy ANETENUM

The Symbol : KS_7665
The Availability Of : Brak towaru
40.25
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
Autor: Franz Siegfried WagnerRok wydania: 2009 Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. Jakie mięso wybrać na domowe wyrobyJakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasęJak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :