Osłonka białkowa, fi 55 mm, karmel, 1mb DOMOWASPIZARNIA

The Symbol : BIAŁKOWA55_1MB
The Availability Of : Duża dostępność
2.06
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
Osłonka białkowa wykonana jest z naturalnych składników. Podstawowym budulcem tej osłonki są włókna kolagenowe, pozyskiwane ze skór bydlęcych.  Średnica: 5,5cmDługość: 1mb (zamów tyle metrów ile potrzebujesz, całość otrzmasz w jednym kawałku)  Do czego używać osłonki białkowej:Możesz w niej wyprodukować wędliny takie jak: kiełbasa krakowska, szynkowa,        mortadela, salami itp.,Zrobisz w niej również inne wyroby wędzone, parzone oraz suszone.  Jak używać osłonki białkowej?Przed nadziewaniem farszu, osłonkę namocz w letniej wodzie przez około 15min. Następnie zawiąż jeden koniec osłonki przędzą wędliniarską lub zaciśnij klipsem, zaaplikuj farsz i zwiąż lub zaciśnij drugi koniec.   Wskazówka:Podczas nadziewania, ubijaj na bieżąco farsz. Ten zabieg sprawi, że farsz w osłonce będzie zwarty i się nie rozpadnie podczas krojenia.   
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :