PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z pestkami dyni bezglutenowa 500g

The Symbol : 11SIMMIECP
The Availability Of : Mało
16.00
piece
Leave your phone
Shipping within : 4 days
Shipping price :
The Lack Of
About this product
Cechy:
bez cukru, bez glutenu

SKŁADNIKI
mąka owsiana bezglutenowa, słonecznik, płatki owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13%, mąka teff, płatki teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik do 190 st. C.
2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.
3. Wsyp mieszankę do miski.
4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 

Parameters :
Cechy:
bez cukru, bez glutenu
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :