-
Kategorie
- ADAPTOGENY
- AROMATERAPIA
- BAKALIE, ORZECHY, DAKTYLE
- BEZGLUTENOWE PRODUKTY
- CHOLESTEROL
- CZEKOLADY
- DLA DZIECI
- DLA SPORTOWCÓW
- DO SSANIA, CUKIERKI
- DO WYROBU WÓDKI
- DODATKI SPOŻYWCZE
- ELEKTROLITY
- GRZYBY
- HERBATY
- KAWA, KAWA ZBOŻOWA
- KOENZYM Q10
- KOLAGEN
- KOSMETYKI
- LITERATURA
- MAKARONY
- MIODY, PRODUKTY PSZCZELE
- MÓZG
- ODPORNOŚĆ
- OLEJE
- OLEJKI
- PŁATKI, MUSLI
- PROBIOTYK, PREBIOTYK
- SOKI
- SUPLEMENTY W PŁYNIE
- SUSZONE OWOCE
- SYROPY
- UKŁADY ORGANIZMU
- WITAMINY I MINERAŁY
- ZDROWA ŻYWNOŚĆ
- ZESTAW
- ZIOŁA
- WŁOSY, SKÓRA PAZNOKCIE
- WZROK
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z pestkami dyni bezglutenowa 500g
- Odbiór osobisty 0
- Paczkomaty InPost 15
- Kurier Poczta Polska 16
- Kurier Poczty Polskiej, pobranie 20
- Kurier UPS 26
- Kurier Poczta Polska (Pobranie) 50
SKŁADNIKI
mąka owsiana bezglutenowa, słonecznik, płatki
owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13%, mąka teff, płatki
teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki
jajowatej, sól himalajska.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik do 190 st.
C.
2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem
klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym
siemieniem lnianym.
3. Wsyp mieszankę do miski.
4. Dokładnie mieszając
powoli dolewaj 500ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszane ciasto
przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu
chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu, szczelnie zamknięte.
-
Polecane
-
Podobne produkty