-
Kategorie
- ADAPTOGENS
- AROMATHERAPY
- DRIED FRUITS, NUTS, DATES
- GLUTEN-FREE PRODUCTS
- CHOLESTEROL
- CHOCOLATE
- FOR CHILDREN
- FOR ATHLETES
- SUCKING, CANDY
- FOR MAKING VODKA
- FOOD ADDITIVES
- ELECTROLYTES
- FUNGI
- TEA
- COFFEE, CEREAL COFFEE
- COENZYME Q10
- COLLAGEN
- COSMETICS
- LITERATURE
- PASTA
- HONEY, BEE PRODUCTS
- BRAIN
- IMMUNITY
- OILS
- ESSENTIAL
- FLAKES, MUESLI
- PROBIOTIC, PREBIOTIC
- JUICES
- LIQUID SUPPLEMENTS
- DRIED FRUIT
- SYRUPS
- BODY SYSTEMS
- VITAMINS AND MINERALS
- HEALTHY FOOD
- SUPER SET
- HERBS
- HAIR, SKIN, NAILS
- SIGHT
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Search
- My account
- Favorites
-
Shopping Cart
0
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFor free delivery are missing -,--Free delivery!Sum 0,00 złPrice includes discounts
-



PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku
chleba z orzechami włoskimi
SKŁADNIKI
Mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane
bezglutenowe, orzechy włoskie 13%, mąka teff, płatki teff, siemię lniane
brązowe, pestki słonecznika, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól.
Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu:
wartość energetyczna:
1528 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8
g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 17 g
Białko: 12
g
Sól: 1,7 g
SPOSÓB UŻYCIA
Sposób przygotowania:
1. Nagrzej
piekarnik do 190°C.
2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym
lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub
mielonym siemieniem lnianym.
3. Wsyp mieszankę do miski.
4. Dokładnie
mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszane ciasto przelej do
brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu chleb wyjmij
z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
-
We recommend
-
Similar products